Medlem af:

ITD Logo | ITD - International Transport Danmark   Momsrefusion med FDE A/S   Logo | DI - Dansk Industri   iv_eh_logo_RGB - Erhverv Hjørring

Miljø

Miljøet går i hånd med forretningen

I vores branche kan vi ikke undgå at udlede CO2, men vi kan være med til og tage ansvar. Vi er meget bevist om miljøet og gør meget for og begrænse vores CO2 aftryk. En vigtig ting er at have dygtige og kompetente medarbejder, som er bevist omkring økonomisk kørsel, både for pengepungen, men også for udledning af CO2. En anden ting er at vi kører i nyere lastbiler fordi brændstoføkonomien er bedre og der med er med til at begrænse udledningen af CO2 gasser.

Miljøzoner

Vores Lastbiler overholder også kravene til miljøzonerne. I miljøzonerne er der særlige krav til udslip af partikler fra dieseldrevne lastbiler og busser. Vores lastbiler kører på diesel, men for at formindske udslip af partikler og CO2 bruger vores lastbiler også adblue. Adblue sprøjtes ind i udstødningsgassen og er med til at reducere udledningen af skadelige gasser.

Nye miljøzonekrav i fem danske byer. | DFAC

Miljøvenlig webshop og blog - KAEM

Vi tror på udviklingen

I Per Ørum Jensen A/S tror vi på den grønne omstilling og vi tror på fremtiden. Vi er klar til at tage næste skridt, for og blive en mere grøn og bæredygtig virksomhed. Vi vil gerne være med til og tage ansver og passe på vores jord, mens vi samtidig driver en sund og god vognmandsforretning som har muligheden for at følge med udviklingen.

Vi vil gerne være den grøne vognmandsforretning som går forrest i at nedbringe CO2 udslippet. Vi følger meget med i de ting som i disse år kommer indenfor lastbilsbranchen, i form af nye teknologier, motor der kører længere på literen og ikke mindst udviklingen indenfor el lastbiler.